Jij kunt niet voorkomen dat er wereldwijd zoveel kinderen in extreme armoede leven.

Maar als je één kind zou kunnen steunen,
zou je dat dan doen?

Samen in actie voor kinderen in armoede

Misschien geeft het jou soms ook een machteloos gevoel: miljoenen kinderen die opgroeien in armoede en dagelijks te maken hebben met onrecht. Het probleem lijkt te groot om op te lossen. Wij nodigen je uit te kijken naar wat je wél kunt doen, en dat is heel veel.

Tijdens de Week van de Kindsponsoring slaan vier christelijke hulporganisaties de handen ineen en nodigen jou uit: ontdek of kindsponsoring bij jou past. Samen kunnen we voor nóg meer kinderen die opgroeien in armoede en onrecht een alles veranderend verschil maken.

Deze kinderen steunen wij

José (12)

‘Het onderwijs waar ik door het sponsorprogramma toegang tot heb gekregen, biedt ons de kans om een goede toekomst op te bouwen.‘
lees verder »
  • ‘Samen in actie tegen armoede’

    Ik vind het prachtig dat we samen optrekken als 4 organisaties met eenzelfde droom: een wereld waarin geen enkel kind meer in extreme armoede leeft. Die droom is te groot voor één organisatie. Met elkaar, als organisaties en met alle sponsors, vormen we één beweging. Samen, vanuit Gods liefde, voor kinderen, tegen armoede.

    – Tiemen Westerduin, initiatiefnemer Week van de Kindsponsoring

Samen zorgen we voor verandering

Wat is kindsponsoring?

Wanneer je een kind sponsort, dan krijgt het kind de kans om uit de vicieuze cirkel van armoede te groeien. Jouw steun zorgt ervoor dat het kind toegang krijgt tot onderwijs, gezondheidszorg, maaltijden en schoon drinkwater. Ook bied je het kind een veilige plek waar er aandacht is voor zijn of haar rechten, het zich kan ontwikkelen en kan opbloeien.