World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. We willen ze geven wat ze nodig hebben om armoede te overwinnen en hun wereld te veranderen. Zodat vreugde weer een plek krijgt in hun leven. Dit doen we met hart en ziel omdat we geïnspireerd zijn door Jezus.

Wij doen dit werk niet alleen. Al meer dan 70 jaar zetten we ons samen met gemeenschappen, donoren, partners en overheden in voor een kansrijke toekomst voor alle kwetsbare kinderen. Zelfs op de gevaarlijkste plekken ter wereld.

We werken zij aan zij met de armen en onderdrukten als uiting van Gods onvoorwaardelijke liefde voor alle mensen. World Vision is er voor álle mensen, wat hun achtergrond ook is.

We stellen gemeenschappen in staat om hun eigen doelen te bepalen. We rusten hen toe om blijvend voortuitgang te boeken, ook nadat wij vertrokken zijn.

We zetten ons in zodat geweld tegen kinderen stopt. Onze aanpak biedt directe bescherming op korte termijn en zelfredzaamheid op lange termijn. Wij geven kinderen, gemeenschappen en lokale partners gereedschappen in handen om de diepste oorzaken van geweld tegen kinderen aan te pakken.

Dit doen we onder andere door onze sponsorprojecten: worldvision.nl/kindsponsoring

Ook bieden wij kinderen de mogelijkheid om zelf hun sponsor te kiezen. Laat jij je kiezen?

Voor kinderen. Voor verandering. Voor leven.